myworldbyastrid

Badaaatt idag<3

Kategori: Allmänt

Hej! Ursäkta för RIKTIGT DÅLIG UPPDATERING. :( Ska skärpa mig! iaf har badat idag i vårans kompisars bubbelpool. :D är i piteå nu ;D :) vi ska till piteå havs bad imorrn. det är sveriges största äventyrsbad :) ska visa en bild på deras kisse miss<3
 
Det är deras kisse<3 som heter ronja :) <3 SÅ SÖT<3
 
 
 

Sry!!

Kategori:

Haj! Har inte bloggat på säkert 1vecka! :( Sry! Men jag har ingen tid att blogga. Har ju en häst nu som jag ska sköta om och så. :) så ska vell fixa han nu till en ridtur:) heddan ligger och sover :( så ska väcka henne så han kan börja gå upp och hjälpa mig med twister. Eller jag klarar ju mig själv men alså det är inte så schysst för mig om jag får ta hand om han nu på morgonen :/ men ganska mysigt;) men min mobil blogg funkar nu så då kanske det blir nått inlägg varje dag! :D Puss dagens outfit :) fast ska byta till ridklädder nu :)

God förmiddad ;) <3

Kategori: Allmänt

Hejsan alla glada! Jag sitter i soffan och kollar på en film. Här i norrland så blåse det rejält :( Jag ska se efetr lunchen om det blir finare väder så tar jag en rid tur. Måste endå göra det :P Ganska kul i alla fall att rida ;) men inte att frysa :O ska visa en bild nu. Tog den nyss. :)
 
 
 
 
 
PUSS