myworldbyastrid

Ridningen i lördags

Kategori: Allmänt, hästar/ridning :)RRidningen i lördags gick helt ok, hästen gick inte fint, men jag satsade på farten och framåt istället för formen, men nästa gång ska jag satsa på formen oxå, han gick jätte fult när jag red han i lördags. Men jag försökte knappt att få han i form. För att jag inte hade ridit han på hundra år osv..
Aja, vi övade på balansen igenom att inte ha några stigbyglar, vi övade kontroll oxå igenom att man ska komma i trav in till medellinjen och göra halt imellan bommar eller precis vid koner.
Här kommer lite Bilder :)

Puss


Nu var det 4 dar sen

Kategori: Allmänt

Förlåt, jag har gjort Blogg inlägg? Förstår inte vart dom har kommit....
Så konstigt! Aja, nu ligger jag kvar i sängen men måste gå upp för att fixa och packa det sista. Kl 16 åker vi till Arlanda, sämsta tiden.... Men så blev det! LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET. 
Hoppas ni får en bra dag :)
Puss 


 

Hemma från pw/spring tur

Kategori: Allmänt

Hej
nu har jag precis kommit hem från en 40m nästan 1tim pw eller springtur :) joggade ganska mycket sen ALLLLLA backar så kuta jag upp för dem, känns så skönt nu, är egentligen inte helt slut så jag kan gå 2-3km till.. Så jag verkligen tycker att det är jobbigt, Ska kanske gå till skolan och tillbaka? Ska kanske ta en till tur och sen en lugn pw ikväll med Mammi. Aa tror det! 
Eller? Haha har inte bestämt mig! Ska nog ta den tiden för att plugga till prov :(

Aja
Puss